Schilderingen op hout

2017 was een jaar van stilstaan, de balans opmaken en voorbereiden op 2018.

Hoe verder?

Ik liet alles los en ging er op uit. De creatieve geest diende gevoed te worden!

Ik heb jarenlang een groot verlangen gehad om uit de stad te trekken en natuurlijker te wonen (in zoverre dat in Nederland mogelijk is). Ik wil eventueel gemeenschappelijk wonen, dat onderzoeken en geleidelijk aan, als alles lukt, het schilderen en lesgeven weer oppakken.

2018 is inmiddels bijna tot z'n einde gekomen en ik ben een stuk wijzer geworden. In zekere zin gaat mijn wens naar wens 🙂 maar makkelijk is het niet want ik wijk af van zekerheden en plannen en volg meer en meer mijn intuïtie.

Er komt zeker weten nieuw werk!

Onderstaande schilderijen zijn nog te koop:

Cirkels


Gevleugelden


2017


2016


2015


2013-2014


2012


2011

Website by JeanKom. Thanks to Digihomeland

Scroll Up